Bemutatkozás

Kovács Katalin vagyok, a KNF Team Kft. cégvezetője.

Engedje meg, hogy bemutatkozzam….

Igazából nem akartam sem könyvelő lenni, sem vállalkozásokkal foglalkozni, sem céget alapítani. De egyre többször hallottam, hogy cégvezetők panaszkodnak a könyvelőjükre, egyre több barát, ismerős keresett meg, hogy nézzem meg ezt, nézzem meg azt, intézzem el, vállaljam el….így aztán megadtam magam, és megalapítottam a cégemet.
Nem panaszkodom, hiszen a munkám minden percét élvezem. Szeretem az embereket, szívesen foglalkozom velük, és boldogan segítek megoldani a problémákat, időt energiát nem kímélve.
Ha ezeket a sorokat olvassa, az már fél siker számomra, hiszen megtettük az első lépéseket egymás felé.

Közel 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, ebből 7 évet könyvelőirodai környezetben töltöttem. Mérlegképes könyvelőként az elengedhetetlen NGM (volt PM) regisztrációval rendelkezem.
Cégem számviteli szolgáltatást végez. E tevékenység magában foglalja a havi rendszeres kettős könyvelést, a bérszámfejtést, az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást és a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását.

Kifejezetten presztízskérdést csinálok abból, hogy a rám bízott vállalkozások sikeréhez a magam részéről a maximumot tegyem hozzá. Megtiszteltetésnek veszem, ha rám bízzák a cég ügyintézését, közös ügynek tekintem annak sikereit. Szerződésben vállalok teljes titoktartást és anyagi felelősséget a munkáimért.

Munkámat kapcsolataim is segítik. Remek könyvvizsgálóval, és fantasztikus ügyvéddel dolgozom együtt, melynek segítségével korrekt információkat és megbízható segítséget tudok adni a cégalapítás területén is.

A könyvelőirodám által képviselt cégek a legkülönbözőbb területeken tevékenykednek (pl. oktatás, szállítmányozó cég, gyártó és kereskedelmi vállalkozások, ügyvédi irodák), így az Ön cége is biztos, tapasztalt szakmai háttérrel fog rendelkezni a számvitel területén.

Nem vagyok munkaügyi szakember, vagy egy terület adószakértője és nem vagyok mindenre megoldást találó pénzügyi szakember sem. Itt, az elején bevallom: csak könyvelő vagyok.

Kovács Katalin